Tip Top Student.nl
Gegevens TipTopStudent
Bijna tien jaar bemiddelt Yolanda Kroef tussen particulieren die hulp in huis nodig hebben en studenten die een goedbetaalde bijbaan zoeken. Yolanda is een geboren en getogen Brabantse en woont in de historische vestingstad Heusden. Ruim 25 jaar was ze werkzaam binnen de zakelijke en commerciële dienstverlening, waarvan het grootste deel in de reisbranche. Vrienden betitelen haar als een vriendelijke, menselijke persoonlijkheid met een creatieve geest, die probleemoplossend kan denken en initiatiefrijk is. Met deze karaktereigenschappen en werkervaring, gekoppeld aan haar pedagogische bevoegdheid, weet ze snel de juiste match te maken tussen studenten die een flexibele bijbaan en klanten die een betrouwbare hulp met verantwoordelijksheidsgevoel zoeken.
TipTopStudent hecht waarde aan persoonlijke ontmoeting. Dit betekent dat we met alle studenten, die we inzetten bij klanten, vooraf een kennismakingsgesprek voeren. Ook bij de introductie van de student bij de klant, is er iemand van de organisatie aanwezig. Heeft u vragen dan kun u contact opnemen met Yolanda Kroef via telefoonnummer 06 148 26 000. Zij is bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur (ook in de weekenden).

Gegevens TipTopStudent
TipTopStudent is gevestigd aan de Putterstraat 62 te 5256 AP Heusden en is ingeschreven in het KvK Handelsregister onder nummer 53587804.
Financiële waarborg
Alle geldelijke transacties tussen klanten, studenten en TipTopStudent worden uitgevoerd door Stichting Beheer Bemiddeling Particulieren welke is ingeschreven in het KvK Handelsregister onder nummer 63381486.